Preduzeće formira tim iskusnih inženjera 2007. godine sa željom da odgovori na izazove inostranog, ali i domaćeg tržišta, u oblastima investicionih poslova izgradnje, revitalizacije, remonata i održavanja energetskih i industrijskih postrojenja. Već u samom početku “Euro-Mont-Ing” se domaćem tržištu pokazuje kao ozbiljan partner u izvođenju poslova na rekonstrukciji elektrofiltera na TE “Kostolac A” i remontima na TE “Nikola Tesla A” i “Kostolac B”. Istovremeno se obavljaju poslovi u Češkoj Republici i u SR Nemačkoj. Od tog trenutka istovremeno se posluje na više tržišta i takva poslovna strategija traje do danas.

Naša osnovna delatnost je:

Mašinska montaža i mehanički radovi u elektranama, rafinerijama i drugim industrijskim postrojenjima u delu:

a.  izrade, proizvodnje, isporuke, itd.
b.  popravke, održavanja, pregleda, ispitivanja, reparacije, kao i u delu sudova
pod pritiskom svih kategorija

Isporuka, montaža i prefabrikacija

a.  cevnih sistema svih vrsta materijala
b.  čeličnih konstrukcija za sve vrste kotlova
c.  sistema grejanja za industrijska postrojenja

Inženjering na investicionim projektima

Posedujemo sve neophodne licence i sertifikate za svoj rad, koji su odobreni od strane nadležnih Ministarstava i sertifikacionih tela. Uporedo se prate standardi u oblasti zavarivanja, kvaliteta, zaštite na radu, što pokazuje visoki stepen planiranja, organizacije i dinamika izvođenja radova.

Osim projekata u Srbiji, angažovani smo i na drugim tržištima, prvenstveno u Nemačkoj, Češkoj, Sloveniji, Poljskoj, Engleskoj i Slovačkoj.

Preduzeće poseduje halu za predfabrikaciju, a u mogućnosti je da preuzme obaveze uvoza materijala, a zatim i transporta i izvoza predfabrikovanih delova.

Licenci

Inžinjera

Zaposlena sa položenim stručnim ispitom za BZR

Ukupno zaposlenih

Sertifikovana zavarivača

Tona mesečno - kapacitet proizvodnog pogona